NFL-tähti Aaron Rodgers keskellä kiusallista kohua – valehteliko koronarokotuksesta?

Aaron Rodgers NFL / Pallomeri.net

NFL:n kirkkaimpiin supertähtiin lukeutuva Aaron Rodgers joutui koronalistalle ja tämän jälkeen taustalta alkoi paljastua todella kiusallisia asioita.

Pohjois-Amerikassa on päällä erittäin tiukat koronarajoitteet, joilla yritetään turvata muun muassa pelaajien terveys. NFL:ssä ei-rokotetut-pelaajat joutuvat noudattamaan todella tiukkoja ehtoja, kun taas täysin rokotetut pelaajat saavat tiettyjä vapauksia.

Esimerkiksi ilman rokotetta olevat pelaajat joutuvat sakkojen tai jopa pelikiellon uhalla käyttämään maskia pressitilaisuuksissa.

USA Today uutisoi nyt, että seuransa koronalistalle joutunut Aaron Rodgers olisi sairastunut koronavirukseen. Nyt on selvinnyt, että tähtipelaaja on ilmeisesti jättänyt rokotteet ottamatta. Mies on kuitenkin aikaisemmin medialle ilmoittanut olevansa ”immunisoitu”, joka oletettiin tarkoittaneen rokotteiden ottamista.

Tämän lisäksi Rodgers on esiintynyt lehdistötilaisuuksissa ilman maskia, kuten myös joukkueensa halloween-juhlissa. Sekin rikkoo NFL:n pelaajayhdistyksen määräyksiä.

ESPN:n mukaan Rodgers on ollut NFL:n kirjoissa koko kauden rokottamaton pelaaja. Mies oli hakenut vaihtoehtoisia hoitoja, joiden avulla hän toivoi sarjan tunnustavan hänet rokotetuksi. NFL ei kuitenkaan tätä voinut tehdä, sillä se on vastoin sarjan sääntöjä.

Nähtäväksi jää, miten kohu etenee, sillä mikäli Rodgers on tosiaan rokottamaton, niin supertähti on ehtinyt rikkomaan jo useampia koronarajoituksia kuluvan kauden aikana.


Pelaajat: