Panthersin Aaron Ekblad jyräsi Oilers-hyökkääjän laidan yli – taklaus oli muuttua todella vaaralliseksi

Aaron Ekblad Florida Panthers

Florida Panthersin Aaron Ekblad lähetti Edmonton Oilersin Warren Foegelen lennolle ja aiheutti itselleen pelottavan vaaratilanteen.

Edmonton Oilers joutui nielemään tappion karvasta kalkkia myös Stanley Cupin finaalisarjan kolmannessakin ottelussa, kun Florida Panthers kairasi sarjan kolmannesta ottelusta voiton maalein 4-3 ja johtaa sarjaa nyt jo voitoin 3-0. Tämä tarkoittaa sitä, että Panthersilla on mahdollisuus katkaista sarja neljännessä ottelussa, joka pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Kolmannessa ottelussa nähtiin maalien ohella myös lennokas taklaustilanne, joka näytti ensin melko viattomalta, mutta muuttui äkkiä hyvinkin vaaralliseksi. Panthersin Aaron Ekblad nimittäin käytti paikkansa kolmannessa erässä ja jyräsi pahaa-aavistamattoman Oilers-hyökkääjä Warren Foegelen Panthersin vaihtopenkillä.

Mainos alkaa:

Tällaiset taklaukset ovat usein hurjan näköisiä taklattavan kannalta, mutta hyvin usein rytäkästä tulee heille korkeintaan mustelmia. Tällä kertaa niittiin sisältyi kuitenkin todella pelottava vaaraelementti, joskin sekin kohdistui taklaaja Ekbladiin.

Foegelen jalka nimittäin nousi korkealle hänen lentäessään holtittomasti laidan yli ja kävi todella lähellä Ekbladin päätä. Onneksi luistin ei kuitenkaan osunut, joten tuloksena oli vain komea töötti.

Aaron Ekblad jyrää Warren Foegelen laidan yli ja aiheuttaa itselleen vaarallisen tilanteen:

Katso myös: Uskomaton onnenkantamoinen – Oilersin Philip Broberg ampui maalin Panthersin Niko Mikkolan kyynärpään kautta


Pelaajat:
Joukkueet: