Floridan tähtipakki Aaron Ekblad loukkaantui ilkeän näköisesti – Aleksander Barkov liukui vahingossa jalkoihin

Aaron Ekblad Florida Panthers / Pallomeri.net

Florida Panthersin puolustaja Aaron Ekblad loukkaantui ottelussa Anaheim Ducksia vastaan, kun Aleksander Barkov liukui hänen jalkoihinsa.

Florida Panthers koki perjantain vierasottelussa Anaheimissa valtaisan takaiskun, kun joukkueen tähtipakki Aaron Ekblad loukkaantui heti ottelun alussa.

Ekblad talutettiin tuskaisena ulos kaukalosta, eikä hän kyennyt varaamaan lainkaan painoa oikealle jalalleen. Ekblad loukkaantui tilanteessa, jossa hän taklasi laidan vieressä Anaheimin Cam Fowleria. Samaan aikaan toisesta suunnasta tilanteeseen tullut Aleksander Barkov heitti nilkkarallit ja liukui epäonnisesti Ekbladin jalkoihin.

Videon perusteella vaikuttaisi siltä, että Barkovin kaadettua molemmat, jäi Ekbladin oikea jalka Fowlerin alle ja että jalka vääntyi täsäs rytäkässä. Täysin selvää ei ollut, että loukkasiko Ekblad polvensa, nilkkansa vai jopa molemmat.

Florida on tiettävästi yksi joukkueista, joka neuvottelee tiivisti Philadelphian kapteenin Claude Giroux’n hankkimisesta, mutta jos Ekbladin poissaolo osoittautuu pitkäksi, saattaa Floridalla ollakin isompi tarve puolustajan hankinnalle, jolloin tähtihyökkääjä Giroux’n hankkiminen ei välttämättä enää tulisi kyseeseen.

Florida voitti ottelun maalein 3-0.

Floridan Aaron Ekblad loukkaantui ikävän näköisesti, kun Aleksander Barkov kaatoi hänet epäonnisessa tilanteessa:

Katso myös:


Pelaajat: ,
Joukkueet: