Aaron Ekblad leijui palkallaan Veli-Matti Savinaiselle – syytti myös Leijonia filmaamisesta

Aaron Ekblad Kanada - Pallomeri.net

Aaron Ekblad oli se pelaaja Kanadan joukkueesta, jolle Suomen 5-1-murskavoitto meni ehkäpä kovimmalla volyymilla tunteisiin lauantaina.

Tsekkaa myös: Video: Uskomaton nöyryytys! Leijonat paineli tylysti Kanadan ylitse

Suomi johti peliä toisen erän lopulla 3-1, kun Ekbladille tuomittiin kaksiminuuttinen hänen kampittaessaan täysin selvästi Veli-Matti Savinaisen. Kanadalaispuolustaja ei tuntunut sulattavan millään tuomiotaan ja hän raivosikin päätuomarille rajusti.

Samansävyinen verbaalinen ulosanti jatkui myös ottelun jälkeen.

Mainos alkaa

– Kurinalaisuus on tärkeää, Ekblad aloitti puheenvuoronsa TSN:n haastattelussa viitaten Kanadan suureen jäähymäärään.

– Mutta puhun varmasti monen jääkiekkoilijan puolesta kun sanon, ettei sukeltaminen kuulu jääkiekkoon. Se on pelkurimaista. On rankkaa, kun vastustajat pelaavat tuollaista epärehellistä peliä.

Veli-Matti Savinaiselta puolestaan kysyttiin, pääsikö tämä mielestään Florida Panthersissa kanssa 8-vuotisella ja 50 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella pelaavan kanadalaisen ihon alle.

– Kehuskeli omalla palkallaan niin kai siinä vähän pääsi, Savinainen virnisti kertomatta kuitenkaan tarkemmin, millaisilla yksityiskohdilla Ekblad oli lähtenyt leveilemään.

Miesten välinen viimeinen yhteenotto nähtiin ottelun lopussa, kun Ekblad roudasi Savinaisen mailan aina vaihtoaitioon saakka.

– Kai se halusi tällaisen tähtipelaajan mailan, Savinainen kuittaili pilke silmäkulmassa Yle Urheilun mukaan.

Leijonat on seuraavan kerran tulessa jo tänään sunnuntaina, kun vastaan asettuu Saksa. Kello 21:15 alkavan ottelun näet suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta sekä C Moren välittämänä.

Saksa koki lauantaina yllätystappion Latvialle lukemin 3-1.

Pallomeri.netin MM-kisasivulta löydät kaikkien joukkueiden kokoonpanot sekä turnauksen otteluohjelman. Tutustu kattavaan pakettiin TÄSTÄ LINKISTÄ!