Buffalo-vahti Aaron Dell kolasi Ottawa-hyökkääjän rumasti pitkälle sairaslomalle

Aaron Dell Buffalo Sabres / Pallomeri.net

Buffalo Sabresin maalivahti Aaron Dell teki ruman tempun ja ajeli Ottawa Senatorsin Drake Bathersonia niin, että tämä on pitkään sivussa.

Buffalo Sabresin maalivahti Aaron Dell joutunee vihdoin pelikieltoon tempauksistaan. Taannoin Eeli Tolvasen päälle ajanut Dell joutuu nyt kurinpitokäsittelyyn taklattuaan Ottawa Senatorsin Drake Bathersonin sairaslomalle.

Batherson oli luistelemassa Buffalo-maalin taakse, kun Dell astui yllättäen kääntyi hänen eteensä ja jysäytti kovan taklauksen. Batherson lensi iskun voimasta laitaa päin ja loukkasi nilkkansa. Ensidiagnoosi ei lupaa hyvää, sillä raporttien mukaan nilkka meni sen verran säpäleiksi, että sairaslomasta tulee pitkä.

Loukkaantuminen on valtava isku Ottawalle, sillä Batherson on joukkueen tehokkaimpia pelaajia. Batherson on pelannut yli piste per peli -tahdissa, sillä 30 ottelussa hänelle on kertynyt tehot 12+21=33.

Bathersonin loukkaantuminen on eittämättä isku myös henkilökohtaisella tasolla, sillä hänen piti osallistua NHL:n All Star -tapahtumaan, mutta Dellin temppu vesitti reissun varsin tehokkaasti.

Ottawa voitti itse ottelun maalein 5-0.

Buffalo Sabresin maalivahti Aaron Dell jyräsi Ottawan Drake Bathersonin pitkälle sairaslomalle:

Katso myös: Sebastian Aho nousi sankariksi jatkoajalla – teki seurahistoriaa


Pelaajat:
Joukkueet: