Yle: Aarne Talvitien loukkaantuminen osoittautui vakavaksi – kausi ohi

Aarne Talvitien

Nuorten Leijonien kapteenin Aarne Talvitien loukkaantuminen on sen verran paha, että hyökkääjä joutuu olemaan sairaslomalla 6-9 kuukautta. Asiasta uutisoi Yle.

Suomen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut Talvitie loukkasi polvensa MM-finaalissa. Nuorukainen taisteli pelissä hetken aikaa mukana, kunnes kapteeni oli pakotettu astumaan syrjään.

Suomessa magneettikuviin mennyt Talvitie sai lääkäriltä todella tylyn tiedon, sillä suomalaishyökkääjän eturistiside on revennyt ja se vaatii leikkaushoitoa. Kuntoutuminen vie ainakin seuraavat 6-9 kuukautta.

Mainos alkaa:

– Kyllähän se on aika kova hinta maailmanmestaruudesta, mutta suostun sen maksamaan. Turnaus oli niin hieno kokemus. Loukkaantuminen olisi voinut tulla ihan milloin vaan, Talvitie kommentoi Ylelle.

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa pelaava Talvitie matkustaa viikonloppuna takaisin Pohjois-Amerikkaan, jossa myös leikkaus suoritetaan.

– Yritämme saada polven mahdollisimman nopeasti kuntoon. Toivotaan, että ehdin hyvissä ajoin ensi kauden alkuun. Tässä on nyt hyvää aikaa tehdä vähän jotain muuta. Opintoihin ehtii keskittyä vähän enemmän. On hyvä, että löytyy muutakin tekemistä kuin jääkiekkoa, Nuorten Leijonien kapteeni kertoi Ylen haastattelussa.

Aarne Talvitien uratilastoihin voit tutustua TÄSTÄ! (Eliteprospects.com)


Pelaajat:
Joukkueet: