Video: Uskomaton temppu – 4-vuotias poika löi holarin USA:ssa!

4v poika lyö holarin 2020 / Pallomeri.net

4-vuotias Rocco Figaretti teki jotain aivan käsittämätöntä, kun hän tempaisi holarin Oglebay Parkin kentällä. 

Jokainen golfari unelmoi joskus lyövänsä holen in onen tai tuttavallisemmin holarin, eli pallon reikään yhdellä lyönnillä. Mutta entä sitten jos se onnistuukin jo käytännössä ensimmäisellä lyönnillä?

Sitä voi nyt kysyä 4-vuotiaalta Rocco Figarettilta, joka vuoden päivät harjoiteltuaan pääsi isänsä Marion mukana Oglebay Parkin kentällä kokeilemaan miltä tuntuu lyödä ihka oikealla kentällä.

Kenttä alkaa par 3:lla, mutta kukaan ei ollut valmis siihen, että Rocco toteuttaisi joka golfarin unelman heti kättelyssä. Niin siinä kuitenkin kävi. Roccon lyönti jaksaa aina griinillä asti ja menee kuppiin.

Mainos alkaa

Hänen isänsä ja enonsa tajuavat heti nähneensä jotain uskomatonta, mutta Roccolla menee hetki sisäistäessä mitä hän on tullut tehneeksi. Vielä hullummaksi tempun tekee se, että Rocco lyö kovin erikoisella tekniikalla.

– Hän lyö oikeakätisenä, mutta vasenkätisellä otteella ja se tuntuu sopivan hänelle, joten tuskin tulemme siihen puuttumaan. On ollut todella hauskaa seurata kuinka hänen rakkautensa lajia kohtaan kehittyy, sillä hän todella viettää paljon aikaansa palloja lyöden, Isä-Mario kertoi paikaliselle tv-kanavalle.

Hänen mukaansa koko perhe on ylpeä Roccosta ja toivoo, että hän jatkaa golfin parissa.

4-vuotias Rocco lyö holarin Oglebay Parkin ensimmäisellä reiällä:

Tsekkaa myös: Iivo Niskanen juoksi huippuajan 10 000 metrillä – olisi kausitilastossa 8. sijalla