45-vuotias jenkkiliikemies teki ammattilaisdebyyttinsä Portugalin 2. tasolla – rinnasti itsensä Cristiano Ronaldoon

45-vuotias Courtney Reum

45-vuotias Courtney Reum pääsi vähintäänkin kyseenalaisesti kentälle Portugalin kakkostasolla ilman juuri minkäänlaista pelaajataustaa.

Portugalin kakkostason ottelussa nähtiin hyvin kyseenalainen tapaus, kun Länk FC Vilaverdense laittoi ottelussa Torreensea vastaan 86. minuutilla kentälle 45-vuotiaan Courtnery Reumin. Hän on amerikkalainen liikemies, jonka suurin “ansio” toistaiseksi on se, että hän on seurapiirijulkkis Paris Hiltonin lanko.

Kyseessä oli myös Reumin ammattilaisdebyytti, mikä on omiaan lisäämään ratkaisun kyseenalaisuutta. Reum oli tätä pelannut vain hetkellisesti yliopistojalkapalloa Columbian yliopistossa 1990-luvulla, joten on täysin aiheellista kysyä miten hän yhtäkkiä pölähti kentälle 45-vuotiaana varsin tasokkaassa sarjassa?

Mainos alkaa:

Reum selvitti aiemmin lehdistötilaisuudessa, että mahdollisuus Portugalissa avautui, koska hän on Vilaverdensen kanadalaisen omistajan Adrian Johanssonin ystävä. Reum sijoitti seuraan rahaa ja hän kertoi tavoitteekseen auttaa joukkuetta pysymään Portugalin toisella sarjatasolla ja avittaa sitä nousemaan myöhemmin pääsarjaan. Reum ei kuitenkaan tyytynyt hääräämään vain taustalla rahoineen, vaan hän ilmoittautui myös joukkueen vahvuuteen.

Vilaverdensestä kommentoitiin helmikuun alussa portugalilaiselle A Bolalle, että siirtorajalla hankitun Reumin ikä ei ole ongelma, sillä Reumilla on 20-vuotiaan pelaajan energia. Seurasta jopva väitettiin, että Reumin hankinta olisi täysin seuran scouttaustyön tulosta.

Reum puhui ennen sunnuntaina pelattua ottelu varsin itsevarmasti kyvyistään.

– Yritän olla hyvässä kunnoissa. Olin nuorempana nopeampi, mutta voin olla kilpailukykyinen ja tuoda lisäarvoa. Valmistaudun pelaamaan, tunnen oloni vahvemmaksi joka päivä, Reum sanoi.

Eikä tässä kaikki. Hän löi myös pöytään varsin röyhkeän rinnastuksen.

– Cristiano Ronaldo on melkein minun ikäiseni, Reum totesi 39-vuotiaasta supertähdestä.

Reumin kentälle tulo ei, yllättävää kyllä, muuttanut tulostaululla olleita lukemia, vaan sarjajumbo Vilaverdense hävisi kotiottelunsa lukemin 0-1.

45-vuotias Courtney Reum tekee ammattilaisdebyyttinsä Portugalin kakkostasolla:

Katso myös: PSV-fani loukkaantui järkyttävällä tavalla mestaruusjuhlissa