Video: Norjassa kohistaan poikkeuksellisesta kiekkolupauksesta – 2-vuotias Mio hätkähdyttää taidoillaan

Mio Halvorsen / Pallomeri.net

Vasta 2-vuotias Mio Halvorsen on kerännyt valtavasti huomiota jääkiekkotaidoillaan. Pikkumies luistelee ja käsittelee kiekkoa hämmentävän hyvin.

Norjasta on löytynyt nuori kiekkoilijanalku, jonka nimi kannattaa painaa mieleen ihan pelkästä mielenkiinnosta. Oslolaisen 2-vuotiaan Mio Halvorsenin kiekkovideoita on näet katseltu jo satoja tuhansia kertoja. Normaalisti 2-vuotiaan kohdalla se johtuu siitä, että hän on jotenkin poikkeuksellisen suloinen ryömiessään jäällä.

Halvorsenin kohdalla on toki kyse jostain poikkeuksellisesta, mutta tällä kertaa kyse on taidosta. Hän luistelee suorastaan erinomaisesti ikäisekseen ja kiekkokin tuntuu poikaa tottelevan paljon paremmin kuin hänen ikäistensä kohdalla yleensä.

On tietysti aivan liian aikaista sanoa mitä 2-vuotiaasta pojasta tulee isona, mutta olisi kieltämättä aikamoista, että jos hänet varataan NHL:ään kesällä 2036, niin ensimmäisen kerran hänestä kuultiin jo 16 vuotta aiemmin.

Mainos alkaa

Al Jazeeran videojuttu Mio Halvorsenista:

Lisää 2-vuotiaan pelurinalun tyylinäytteitä:

Tsekkaa myös: KooKoo solmi sopimuksen vasta 15-vuotiaan Jesse Nurmen kanssa – ”Kansainvälisestikin huomioitu ikäluokkansa kärkipelaaja”