Video: Käsittämätön episodi – pallo osui tuomaria takapuoleen, VAR hylkäsi 2. Bundesliigassa syntyneen unelmamaalin

bundesliigassa bundesliigan

2. Bundesliigassa nähtiin varmasti kauden erikoisin tilanne, kun Hannoverin Marc Stenderan unelmamaali vietiin pois videotarkistuksen jälkeen.

VAR on puhuttanut tällä viikolla varsinkin Mestarien liigassa, mutta myös Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin tilanne, joka on aiheuttanut valtavasti jälkipyykkiä.

Hannover näytti tulevan Darmstadtia vastaan tasoihin aivan loppuhetkillä, kun hetkeä aiemmin vaihdosta kentälle tullut Marc Stendera pommitti todellisen unelmamaalin aivan yläkulmaan. Kenelläkään ei käynyt edes mielessä, että osuma voitaisiin hylätä, joten pelaajat juhlivat villisti tasoitusmaalia.

Järkytys olikin suuri, kun tuomari ilmoitti menevänsä tarkistamaan tilannetta videolta. Vielä suurempi järkytys oli se, että maali hylättiin tarkistuksen jälkeen. Syynä oli se, että pallo oli hipaissut tuomaria takapuoleen, josta peliväline vaihtoi suuntaa ja päätyi Stenderan jalkoihin.

Mainos alkaa

Hylätyn osuman tehnyt Stendera ei voinut sulattaa tuomiota, vaan mies protestoi itselleen välittömästi keltaisen kortin. Kun peli saatiin pitkän tauon jälkeen jälleen käyntiin, niin kuumana käynyt Stendera nappasi toisen keltaisen kortin ja ulosajon. Näin ollen mies vaihtui muutamassa minuutissa sankarista konnaksi.

Darmstadt voitti ottelun lopulta 2-1, joten hylätty maali tuli kotijoukkueen kannalta todella kalliiksi.

2. Bundesliigassa nähtiin huimaa draamaa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: