17-vuotias Christian Miller tykitti 100 metrillä tämän kauden maailman kärkituloksen

Christian Miller

Vasta 17-vuotias huippulupaus Christian Miller pinkoi 100 metrillä tämän kauden kärkiajan koko maailmassa.

Floridan Clermontissa käydyssä alle 20-vuotiaiden yleisurheilukisassa nähtiin miesten 100 metrillä jotain hyvin häkellyttävää, kun Christian Millerin aika oli jopa aikuisten tasolla aivan eliittiluokkaa.

Vasta 17-vuotias Miller pysäytti kellot aikaan 9,93. Millerin aika on kaikkien aikojen kolmanneksi kovin alle 20-vuotiaiden listalla, mutta se oli samalla myös tämän kauden kärkitulos koko maailmassa aikuisten kisoja myöten. Maailman kauden kärkiaika oli ennen Milleriä Nigerian Favour Ashen nimissä tuloksella 9,99.

Mainos alkaa:

Miller juoksi jo viime vuonna ajan 10,06 ja 200 metriä lukemiin 20,51. Miller hehkui tyytyväisyyttä juoksunsa jälkeen.

– Kaikki työ ja tekemäni panostukset tuottivat hedelmää ja juoksin 9,93. Tuntuu mahtavalta. Kun viime vuonna juoksin 10,06, minulle sanottiin, että et tule juoksemaan tuota kovempaa. Nyt pystyin parantamaan ja vielä noin paljon. Se todistaa, että tankissani on vielä paljon virtaa. Kun on karsintojen aika, tulette näkemään jotain erityistä, Miller kommentoi kisan jälkeen antamassaan haastattelussa.

Karsinnoilla Miller viittasi USA:n olympiakarsintakilpailuun, joka kisataan kesäkuun lopussa. Perinteiseen tyyliin vain karsintojen kolme parasta joka lajista saa kisalipun olympialaisiin.

17-vuotias Christian Miller tykittää maailman kärkituloksen:

Katso myös: Kuvaaja kohelsi hengenvaarallisesti Kroatian MM-rallissa – säntäsi tien poikki kesken testierikoiskokeen