Video: Järkyttävä tapaus Venäjällä – salama iski 16-vuotiaaseen jalkapalloilijaan kesken harjoitusten

Video: Järkyttävä tapaus Venäjällä – salama iski 16-vuotiaaseen jalkapalloilijaan kesken harjoitusten

Venäjällä sattui kauhea onnettomuus kesken jalkapallojoukkueen harjoitusten, kun salama iski joukkueen 16-vuotiaaseen maalivahtiin.

Venäjällä sattui viikonloppuna karmaiseva onnettomuus, kun maan kolmannen sarjatason Znamya Trudaa edustava 16-vuotiaseen maalivahtiin Ivan Zaborovskyyn osui salama kesken harjoitusten.

Useiden venäläismedioiden haltuun päätyneellä videolla näkyy kuinka Zaborovsky on ottamassa vauhtia ja ampumassa palloa tyhjään maaliin, kun salama yhtäkkiä iskee ja hän onkin tumman savupilven keskellä, kunnes kaatuu velttona maahan.

Zaborovsky oli kentällä salaman iskiessä yksin, sillä hänen joukkuetoverinsa olivat harjoittelemassa kentän ulkopuolella. Zaborovsky vietiin heti sairaalaan ja on viimeisimpien tietojen mukaan yhä tarkkailtavana.

Seuran mukaan Zaborovskyn tila on vakaa, eikä hän ole välittömässä hengenvaarassa, mutta hän kärsii vakavista palovammoista.

– Kaikki toimivat nopeasti ja erittäin ammattimaisesti. Ambulanssi saatiin paikalle kahdeksassa minuutissa. Hän oli lakannut hengittämästä, mutta sai ensiapua nopeasti ja on todennäköisesti sen ansiosta yhää elossa, totesi seuran johtoportaaseen kuuluva Igor Mayorov venäläismedioille.

Seura sai tapauksesta lokaa sosiaalisessa mediassa ja heitä syytettiin typerän riskin ottamisesta, koska harjoitukset vietiin läpi ääriolosuhteissa. Mayorov lyttäsi väitteet täysin.

– Taivas oli kirkas, joskin hiukan pilvinen, mutta silloin ei satanut eikä tuullut. Emme olisi missään tapauksessa menneet harjoittelemaan ulos keskellä ukkosmyrskyä. Silloin valmentaja olisi vienyt joukkueen kuntosalille, Mayorov vakuutti.

Salama iskee 16-vuotiaaseen Ivan Zaboroskyyn kesken harjoitusten:

Katso myös: Video: Nascar-kisassa nähtiin pelottava onnettomuus – ketjukolari varikkoalueella, mekaanikko jäi alle

Artikkelikuva: Getty Images

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut