Video: Messin kanssa kuvaan pyrkinyt häirikkö on 16-vuotias suomalaispoika – La Liga ryhtyy oikeustoimiin

häirikkö suomalaispoika

Ilta-Sanomat kertoo, että launtaina Barcelonan pelissä kentälle juossut häirikkö on 16-vuotias suomalaispoika. La Liga uhkaa häntä oikeustoimilla.

Lauantain La Liga -kierroksella pelattu Mallorca-Barcelona nousi otsikoihin, kun häirikkö ryntäsi kentälle kesken ottelun. Nuori mieshenkilö oli pukeutunut Barcelonan tähden Lionel Messin Argentiinan maajoukkuefanipaitaan. Hän lähestyi ensin Jordi Albaa ja otti tämän vierellä selfien. Sen jälkeen ilman kasvosuojusta juossut häirikkö lähti juoksemaan kohti Messiä, mutta turvamiehet saivat hänet pian kiinni.

Ilta-Sanomat uutisoi, että häirikkö oli Mallorcalla asuva 16-vuotias suomalaispoika.

Mainos alkaa:

– Olen hyvin pahoillani. Kadun tekoani todella paljon. En ymmärtänyt, mitkä seuraukset olisivat. En tarkoittanut mitään pahaa, vaan tekoni oli lapsellinen, eikä tämä toistu, Minulla on mieli aika maassa, koska monet ihmiset sanovat minulle loukkaavia asioita, enkä mielestäni ansaitse sitä. Unohdin laittaa kasvomaskin, koska olin hermostunut. Haluan pyytää tekoani anteeksi, kadun sitä paljon, eikä se tapahdu toiste, hän kirjoitti kuvien yhteyteen Instagramissa.

Suomalaispoika revittiin kameran eteen Palma de Mallorcan stadionin uumenissa heti lauantaina. Hän kertoi, että kentälle pääseminen oli helppoa, eikä tiellä ollut yhtäkään vartijaa.

– Halusin kuvan Messin kanssa. Hän on idolini. Kun pääsin kentälle, huusin ”Leo, kuva”, mutta hän kieltäytyi, varmaankin koronaviruksen takia, poika kertoi.

Pojan lapselliseksi kuvaama temppu muuttui kertaheitolla monta astetta vakavammaksi asiaksi, kun La liga ilmoitti sunnuntaina ryhtyvänsä oikeustoimiin häntä vastaan. Liiga piti tapahtunutta rikollisena toimintana.

16-vuotias suomalaispoika juoksee kentälle ja yrittää ottaa kuvaa Messin kanssa:

Tsekkaa myös: Zlatan Ibrahimovic poikkesi salaa Hammarbyn kopissa – vierailusta käynnistettiin tutkinta


Joukkueet: ,