Video: 16-vuotias painija toimi sankarillisesti – veti huoltoasemalla kidnappaajan levyksi

16-vuotias painija Canaan Bower / Pallomeri.net

16-vuotias raskaan sarjan painija Canaan Bower ei epäröinyt toimia, kun hän näki kidnappausyrityksen, vaan painoi rikollisen katolleen.

Canaan Bower oli tankkaamassa autoaan, kun hän huomasi, että kadun toisella puolella sijainneella toisella huoltoasemalla alkoi olla tilanne päällä. 16-vuotias raskaan sarjan painija jätti autonsa ja ryhtyi toimintaan.

Kadun toisella puolella 22-vuotias mies yritti kidnapata lapsen tämän äidiltä. Ennen kuin Bower saapui paikalle, olivat useat työntekijät ja sivulliset yrittäneet pistää miehen kuriin, mutta epäonnistuneet.

Valvontakameran kuvaamalta videolta näkyy, kuinka Bower ryntää sisälle asemarakennukseen, kippaa miehen lattialle ja pitelee häntä paikoillaan siihen asti, kunnes poliisi saapuu paikalle.

Mainos alkaa

Bower sanoi pohtineensa, onko mies aseistettu, mutta laittoi itsensä likoon siitä huolimatta. Paikalliselehti Las Cruses Sun Newsin mukaan Bower on saanut sankarillisista toimistaan ylistystä niin UFC-ottelijoilta, USA:n painiliitolta kuin New Mexicon osavaltion viranomaisilta.

Valvontakamera kuvasi kun painija Canaan Bower esti kidnappauksen:

Tsekkaa myös: SaiPa ei päässyt sopuun pelaajien palkkaleikkauksista – yt-neuvottelut edessä: ”Tämä voi johtaa lomautuksiin”