Järjetön pimahdus junnukiekkomatsissa – 15-vuotias pelaaja potki maassa makaavaa vastustajaa päähän

15-vuotias sekoaa junnujen kiekko-ottelussa

Yhdysvalloissa pelatussa juniorikiekko-ottelussa nähtiin karmiva tilanne, kun 15-vuotias pelaaja potki vastustajaa päähän.

Nuorten poikajunnujen jääkiekko-ottelu sai häiritsevän käänteen Yhdysvaltain Coloradon osavaltiossa Littletonissa viime viikonloppuna, kun 15-vuotias pelaaja pimahti aivan totaalisesti ja potki vastustajaa luistimella päähän.

Tilanne käynnistyi kun kaksi pelaajaa sotkeutui toisiinsa. Jäähän kaatunut pelaaja yritti pitää vastustajan mailasta kiinni, mistä pystyyn jäänyt pelaaja hermostui. Reaktio tallentui videolle ja oli karua katsottavaa. Suivaantunut pelaaja potkaisi maassa maannutta vastustajaa kolme kertaa päähän ennen kuin toinen vastustaja syöksyi paikalle ja taklasi potkijan nurin.

Uhri ei saanut tilanteesta näkyviä vammoja, mutta hänellä oli mediatietojen mukaan päänsärkyä tapauksen jälkeen. Poliisi kuuli myös potkijaa pelin jälkeen. Epäilty kertoi raportissa, että vastustaja oli pitänyt tätä jalasta kiinni. Potkija oli omien sanojensa mukaan alkanut potkimaan, jotta vastustaja päästäisi irti. Kolmannen potkaisun jälkeen epäilty lopetti, koska hän sanoi tajunneensa, että maassa makaava vastustaja voisi kuolla.

Potkija on saamassa potkimisestaan pahoinpitelysyytteen, joka käsitellään oikeudessa. Coloradon amatöörijääkiekkosarjojen liitto CAHA ja USA:n jääkiekkoliitto ovat hyllyttäneet hänet myös kaikista peleistä ja harjoituksista. Hyllytys on voimassa oikeudenkäyntiin asti, joka pidetään seuraavan 30 päivän sisällä.

15-vuotias pelaaja sekosi rumasti junnujen jääkiekkopelissä:

Katso myös: Hämmentävä tilanne NHL-ottelussa – kellonkäyttäjä jäätyi kesken pelin, summeri soi lopulta 12 sekuntia etuajassa