Philadelphia Union hankki 14-vuotiaan Cavan Sullivanin – miljoonien siirto Man Cityyn sovittu jo vuosien päähän

Cavan Sullivan Philadelphia Union

MLS:n Philadelphia Union teki sopimuksen vasta 14-vuotiaan Cavan Sullivanin, joka on tiettävästi tulevaisuudessa Man Cityn omaisuutta.

MLS-seura Philadelphia Union on tehnyt ammattilaissopimuksen seurahistorian nuorimmalle pelaajalle, kun vasta 14-vuotias keskikenttäpelaaja Cavan Sullivan liittyy seuran vahvuuteen. Myös hänen 20-vuotias isoveljensä Quinn edustaa Unionia.

– Olen seurannut kotikaupunkini seuraani Unionia niin kauan kuin muistan ja olen toivonut, että voisin jonain päivänä pelata kaupungilleni perheeni, ystävieni ja kannattajien edessä, Sullivan tunnelmoi seuran tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Sullivan lisäsi Unionissa ja veljensä kanssa pelaamisen olevan unelmien täyttymys.

Jos Sullivan pelaa Unionin edustuksen riveissä ennen 29. heinäkuuta, hänestä tulee MLS:n historian nuorin pelaaja. Hänen uskotaan debytoivan joka tapauksessa tällä kaudella.

– Cavan on kiistattomasti harvinainen ja poikkeuksellinen lahjakkuus. Vain 14-vuotiaana hänen luontainen taitonsa ja näkemyksensä ovat kaukana hänen ikävuosistaan, Unionin urheilujohtaja Ernst Tanner kehuu.

Sullivanin sopimuksen on kerrottu olevan kallein omalle kasvatille annettu sopimus koko MLS:n historiassa, mutta mitään julkisia taloustietoja sopimuksesta ei ole paljastettu. Lehtitietojen mukaan Sullivanin sopimus Unionin kanssa sisältää ainutlaatuisen pykälän, joka mahdollistaa hänen siirtonsa Valioliigan jättiseuraan Manchester Cityyn heti täysi-ikäisyyden saavuttamisen jälkeen. Cityn väitetään maksavan Unionille siirrosta peräti viisi miljoonaa dollaria.

Jos Sullivan on tarpeeksi hyvä jo ennen 18-vuotispäiväänsä, hän voi pelata 16-vuotiaasta lähtien jossakin muussa Manchester Cityn omistavan City Groupin seurassa, kuten Gironassa tai Palermossa.

– Tavoitteeni on nousta vakiopelaajaksi Philadelphiassa seuraavan kahden vuoden aikana. Sen jälkeen toivon nousevani avauskokoonpanon pelaajaksi. Se ajoittuu kai ikävuosiin 16–18. Sitten kun olen 18, toivon olevani Man Cityn edustusjoukkueen vaatimalla tasolla, Sullivan kaavaili The Guardianin mukaan.

Tsekkaa myös: Hirmuinen hörppäys Valioliigassa – Aston Villan Emiliano Martinez sähläsi pallon omaan rysään


Joukkueet: ,