14 vuoden odotus on ohi! Liverpool voitti Mestarien liigan

14 vuoden odotus on ohi! Liverpool voitti Mestarien liigan

Liverpool nappasi Mestarien liigan voiton lauantai-iltana, kun seura kaatoi finaalissa Tottenhamin numeroin 2-0. Maaleista vastasivat Mo Salah sekä Divock Origi.

Finaali sai lentävän startin, kun Liverpoolille tuomittiin rankkari vain minuutin pelin jälkeen. Mo Salah ei 11 metristä erehtynyt, vaan upotti ottelun avausmaalin. Osuma on finaalihistorian toiseksi nopein, sillä ainoastaan AC Milanin Paolo Maldini on osunut nopeammin. Tuo osuma syntyi vuonna 2005 Liverpoolin verkkoon.

Liverpool keskittyi osuman jälkeen puolustamiseen ja piti Spursin tiukasti poissa maalipaikoilta. Puoliajalla lähdettiinkin 1-0-tilanteessa. Avausjaksosta kaiken kertoo se, että kiinnostavin tilanne oli vähäpukeisen naisen viuhahdus.

Spurs pääsi toisella jaksolla paremmin paikoille, mutta Liverpoolin tähtivahti Alisson oli mies paikallaan. Brassi nappasikin muutaman upean torjunnan ja piti Spursin nollilla.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 87. minuutilla, kun vaihdosta tullut Divock Origi laukoi Poolin kahden maalin karkumatkalle. Tuo jäi lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi, joten Pool nappasi Mestarien liigan voiton 14 vuoden tauon jälkeen.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut