Älytön vapaaottelusirkus Venäjällä – 121-kiloinen naisottelija pieksi 75-vuotiaan vaarin ja tämän räppäri-pojanpojan

121-kiloinen nainen vs 75v vaari ja räppäri-pojanpoika

Venäjällä nähtiin järjetöntä vapaaottelumenoa, kun 121-kiloinen nainen kohtasi 75-vuotiaan vaarin ja tämän räppärinä tunnetun pojanpojan.

Venäläinen vapaaottelupromootio Epic Fighting Championship on tullut tunnetuksi täysin älyvapaista friikkisirkusotteluistaan, eikä firman viimeisin iltama tuottanut pettymystä tällä saralla.

Yksi illan hämärimmistä kamppailuista nähtiin, kun 121-kiloinen naisottelija Yulia Mishko otti yksinään erää 75-vuotiaan Vladimir Spartakin sekä tämän pojanpojan, räppärinä paremmin tunnetun BIG IGIBOB:n kanssa.

Mishko luonnollisesti oli pitkälti puolustusasemissa ja hieman yllättäen 75-vuotias Spartak haki eniten aloitteita BIG IGIBOB:n kytätessä taustalla iskun paikkaa.

Ottelu oli, kuten olettaa sopii, lähinnä pilkkaa koko lajille, mutta Mishko kruunattiin lopulta tämän kummallisen näytelmän voittajaksi. Hänen onnistui pitää miehet loitolla ja hän myös pisti vastustajansa kanveesiin. Vaikka Mishko ei tyrmäykseen asti venynyt, niin hän teki tarpeeksi ansaitakseen voittonsa.

Epic Fighting Championshipin otteluillassa nähtiin kohtaaminen 121-kiloisen naisen ja 75-vuotiaan miehen sekä tämän pojanpojan välillä:

Katso myös: Tuomaristolta koominen ylilyönti – HIFK:n Rony Ahonen ja Ässien Leevi Viitala lensivät suihkuun ”tappelusta”