Täysin uskomaton maali junnusarjassa – 12-vuotias peluri kiskaisi ilmaveivin puolittaisesta läpiajosta

12-vuotias Rider Matz

Amerikkalaisessa juniorikiekkosarjassa nähtiin jotain uskomatonta, kun 12-vuotias Rider Matz kiskaisi ilmaveivin puolittaisesta läpiajosta.

Yhdysvallat on tullut tunnetuksi siitä, että vaikka maassa jääkiekkoa laajalti pelataankin, ei maasta löydy montaa aluetta, jossa jääkiekko olisi edes valtalajien haastaja. Tämän myötä tuntuukin erityisen uskomattomalta nähdä, mitä 12-vuotias Rider Matz onnistui tekemään Georgian osavaltiossa, joka ei todella kuulu kiekkoilun kehtoihin, pelatussa junnupelissä.

Atlanta Madhattersin 2010-syntyneiden AA-tason joukkueen riveissä pelaava Matz kiskaisi näet kikkapankistaan tempun, jollaista ei kukaan ole montaa kertaa nähnyt, jos ollenkaan. Matz yritti karata läpiajoon, joka kuitenkin jäi puolittaiseksi, kun pakki luisteli hänet kiinni.

Pakki ei kuitenkaan hyvästä tsempistään huolimatta voinut muuta kuin katsoa vierestä, kun Matz paljasti korttinsa. Matz nimittäin otti kiekon lapansa päälle, pyörähti ja kiskaisi kiekon ilmaveivillä ylähyllylle oltuaan todellakin vain puolittaisessa läpiajossa!

12-vuotias Rider Matz tekee aivan uskomattoman maalin junnusarjassa:

Katso myös: Lukon Josh Kestner sai neljän ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta