Athletic listasi 10 potentiaalista läpimurtopelaajaa – Kaapo Kakko sai suitsutusta: ”Tämä voi olla se hetki”

Kaapo Kakko New York Rangers NHL / Pallomeri.net

Kaapo Kakko nostettiin esiin The Athleticin artikkelissa, jossa listattiin tulevan NHL-kauden potentiaalisia läpimurtopelaajia.

Toimittaja Harman Dyal kirjoittaa TPS-kasvatin viime kauden olleen jo lupauksia herättävä, ja nyt Kakko voisikin olla todellisen läpimurron kynnyksellä.

– Pavel Buchnevichin siirto St. Louis Bluesiin avaa ovet Kaapo Kakolle oikealla laidalla.Tämä voi olla se hetki, kun toissa kesän kakkosvaraus lyö läpi. Jo viime kausi oli lupauksia herättävä, Dayal kirjoittaa.

Mainos alkaa

– Kakon peli parani hämmästyttävästi viime kaudella. Paremmalla viimeistelyllä ja mahdollisesti parempien ketjukavereiden avustuksella kovan työn pitäisi näkyä merkittävästi myös pistepussissa, artikkelissa maalaillaan.

Dayalin mukaan Kakko voitatisiinkin nähdä jo alkukaudesta Rangersin ykkösketjussa Artemi Panarinin ja Ryan Stromen rinnalla.

Artikkelissa povattiin myös Jack Hughesin, Jakub Vrnan, Ross Coltonin, Noah Hanifinin, Michael Buntingin, Kirby Dachin, Noah Dobsonin, Jared McCannin ja Vince Dunnin todellista läpimurtoa.

NHL:n runkosarja käynnistyy 12. lokakuuta.


Pelaajat: